Billion Dollar Babies

Hej!

Fick en förfrågan av min vän Kalle om jag ville hänga med han och BDB och sälja merch på deras spelning på Harry B James i Stockholm. Och det ville jag såklart, hade aldrig gjort det förut så det skulle bli något nytt att lära. Visste att det inte skulle finnas så mycket tid till att fota under spelningen, men tog med mig kameran ändå såklart =)

Så när det var bara några minuter kvar av spelningen så bad jag en i personalen att passa bordet med saker jag stod vid och smet iväg till scenen för att fota lite. Blev en 30 sekunders fotning men fick till nått kort jag blev nöjd med alla fall =)

Gå gärna in och lyssna på Billion Dollar Babies på Spotify, ett grymt band!!

 

Kram från mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s