Min första graviditetsfotografering.

Hej!!
I torsdags fick jag äran att fota en gravidmage för första gången. Det var så kul! Och Jenny som jag fotade är rockig och ville bli fotade i en rockig stil. Och jag älskar att få fota personer som är dom dom är. För foton är personliga, bilden ska ju beskriva vem just den personen är😊
Här delar jag med mig några av fotorna på Jenny och hennes lilla mage. 


Kram från mig😊

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s