Fototur med Jens

Hej!

 

Jag och Jens har försökt planera länge att gå ut och fota någon kväll, men det har varit svårt att få till det. Men i lördags lyckades de passa båda =)

Jens hittade ett ställe som var helt otroligt, så för att vara helt ärlig så satt jag mest och njöt av den fina miljön och den otroligt fina kvällen. Men där fanns allt jag älskar att fota, järnväg, skog, vatten och solnedgång. Så otroligt vackert!! Så några bilder fick jag till. Och några av dom kommer definitivt bli tavlor =)

 

Kram från mig!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s