Bröllop i Bromma

Fick ett mail för någon månad sedan med en förfrågan om jag ville fota porträttfoton inför ett bröllop, i Bromma. Och som jag längtat att få fota bröllop i en annan stad.  Så det tackade jag så klart ja till 🙂

Så för snart tvåveckor sedan åkte jag ner för att fota. Det var ett helt fantastiskt härligt par jag mötte. Dom utstrålade både glädje och snällhet.

De är alltid både kul och nervöst att fota bröllop, det är ju två människors stora, kanske till och med största dag. Och det finns ju bara en chans att göra det rätt. Det gäller att göra så paret kan känna sig bekväma i mitt sällskap så dom kan koppla av så inte bilderna blir så stela. Det är ju faktiskt inte alla som känner sig avslappnade med en främling bakom kameran 🙂 Men jag känner mig nöjd med bilderna, så får jag hoppas kunderna känner detsamma när dom får bilderna.

Här kommer några av bilderna.

 

Kram från mig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s