Sabaton Open Air 2017

Hej!

Jag var på Sabaton Open Air och fotade. Tyvärr har många kort försvunnit då jag hade köpt ett nytt minneskort som uppenbarligen inte fungerade. Jätte tråkigt då det var riktigt bra bilder som försvann, men nu är det som det är. Bara att se framåt och fota på =) Så här kommer några bilder från dom som blev kvar.

Jag fick kort på bla Follow The Cipher, som jag även fotat förut. Och sen fick jag riktigt sköna bilder på gruppen Avatar. Dom är nog ett av dom fränaste livebanden jag sätt. Deras show är fantastisk, kom till och med på mig själv att stå och le under deras uppträdande, lite läskiga men ändå väldigt rogivande =) Och sen nån bild på Corroded.

Follow The Cipher:

 

Avatar:

 

Corroded:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s