Vernissage på Stockholm Saltspa

Hej!

I lördags hade jag min vernissage på Stockholm Saltspa. Och först vill jag bara säga att ”wow” vilket underbart spa. Trevlig personal och mysigt ställe. Jag kan verkligen rekommendera att gå dit och göra en behandling, och speciellt prova på deras saltrum =) Här är deras behandlingar och en bild från deras saltrum.

Min vernissage gick jätte bra! Det kom några vänner, bekanta och några från min familj för att mingla med mig =) Hade köpt godis, salta pinnar och bubbelvatten att bjuda på. Fick  tre tavlor sålda och har ev en beställning på gång, det känns verkligen superkul! Och är så glad och tacksam för alla som kom!

Min dröm har varit att få ställa ut mina tavlor i en annan stad, och speciellt Stockholm. Och nu hänger dom där, i en hel månad! Känns fantastiskt!                                                   Så har ni vägarna förbi Stockholm under augusti månad så titta gärna in på Stockholm Saltspa för att kika på mina tavlor. Dom är även till försäljning.

Kommer lite foton från vernissagen, dock inte så många på mina tavlor. Men dom finns att titta på på min webshop: http://jonssonmadelene.tictail.com/

”Fotografen” som fotat bilderna är min käre son, Hugo som är 12 år =) Så här kommer vernissagen ur hans perspektiv =)

 

Ha en fin kväll! Kram från mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s